Răzvan Cuc anunţă concedieri masive la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor. Numai la CNAIR sunt 32 de directori

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunță concedieri masive în companiile din subordinea sa. Acesta susține că în ultimii ani numărul posturilor a crescut nejustificat.

23 iul. 2019, 09:51
Răzvan Cuc anunţă concedieri masive la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor. Numai la CNAIR sunt 32 de directori

Răzvan Cuc a oferit drept exemplu CNAIR, acolo unde ar fi nu mai puțin de 32 de directori. Acesta mai spune că „atunci când li se cer lucruri concrete acestor directori nu prea ştiu să facă mare lucru, decât să ne arate cum stăm cu autostrăzile pe hârtie„.

Totodată ministrul Transporturilor s-a referit şi la înregistrările apărute în presă în care vorbeşte cu fostul șef al CFR Călători, Iosif Szentes. Cuc a explicat că este extrem de deranjat că s-a încercat un șantaj împotriva sa și va depune plângere penală împotriva lui Szentes.

Citeşte şi Protest în faţa Ministerului Transporturilor. Angajaţii sunt nemulţumiţi de salarii

Pentru înregistrarea făcută ilegal voi depune plângere penală împotriva domnului Iosif Szentes. Domnul Szentes și-a dorit foarte mult să se întoarcă la șefia CFR Călători. El mi-a transmis în diverse cercuri că are niște înregistrări și le va face publice. Foarte bine că le-a făcut publice și sper că toată lumea s-a lămurit că n-am nicio legătură cu vreo mită, nu am legătură cu toate astea„, a spus Răzvan Cuc.