Răzvan, despre momentul în care şi-a părăsit soţia pentru Lidia Buble: „Ea a fost mai rănită şi mai dezamăgită decât am fost eu”

Râzvan Simion şi Lidia Buble au vorbit despre momentele dificile prin care au fost nevoiţi să treacă la începutul relaţiei lor.

30 mart. 2018, 15:57
Răzvan, despre momentul în care şi-a părăsit soţia pentru Lidia Buble: „Ea a fost mai rănită şi mai dezamăgită decât am fost eu”

Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a fost una controversată încă de la început. matinalul de la antena 1 a recunoscut că cea care a fost cea mai afectată de răutăţile oamenilor a fost iubita sa.

„Ea a fost mai rănită şi dezamăgită decât am fost eu. Între timp, lucrurile s-au rezolvat, însă: nu ne prea interesează. Am învăţat că oamenii ăştia nu ne aduc nimic bun, doar ne otrăvesc, ea a învăţat să se roage pentru sufletele lor, aşa cum ei spun că se roagă pentru sufletul ei. Nu poţi să-i împaci pe toţi. Pe mine mă bucură că, după ce am trecut de valurile astea de tsunami, Lidia a reuşit să aibă o relaţie foarte bună cu copiii mei, să mergem în vacanţe împreună. Uite, vacanţa de Paşte o să ne găsească tot împreună cu ei”, a spus Răzvan Simion într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Răzvan Simion a fost căsătorit 15 ani cu Diana, mama celor doi copii ai sai. De trei ani, însă, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble.

Citeşte şi Lidia Buble, ÎN LACRIMI. „Dacă mai ai ceva de completat, Răzvan, te rog, spune tu…”