Răzvan Fodor, distrus de separarea de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO

Răzvan Fodor şi soția sa, Irina Fodor, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, iar recent au fost nevoiţi să facă față unei despărțiri temporare. Asta din cauza angajamentelor profesionale ale Irinei Fodor, care a plecat să prezinte Asia Express.

28 feb. 2024, 20:08
Răzvan Fodor, distrus de separarea de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Răzvan Fodor, distrus de separarea de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii

Răzvan Fodor, distrus de separarea de Irina Fodor. Înainte ca soţia sa să plece în noua aventură, Răzvan Fodor a făcut un gest romantic pentru a-și arăta dragostea și sprijinul. Arzistul a însoțit-o pe soţia sa la aeroport și, în ciuda dificultăților de a o lăsa să plece, și-a exprimat afecțiunea și susținerea față de ea. Cei doi au fost fotografiați împreună înainte de despărțire, iar în imagini se puteau observa trei genți mari de voiaj, una dintre ele având inscripționat mesajul „Fodor+Irina = ❤️”. „Proba asta de la Asia Express nu mi-a plăcut niciodată. Amărăciune mare”, este mesajul scris de Răzvan Fodor, în dreptul fotografiilor publicate pe pagina sa personală de Instagram.

Citeşte şi: Loredana Groza, surprinsă în timp ce se săruta cu un celebru actor. Cine este noul partener al divei, se anunţă un spectacol de zile mari

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Răzvan Fodor a mărturisit că momentul despărțirii nu i-a fost ușor și că este extrem de mândru de soția sa pentru curajul de a se aventura în noua experiență. El a adăugat un mesaj plin de dragoste: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică!!! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!!! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a transmis, acum câteva zile, Irina Fodor pe Facebook.

Deşi distanța îi va despărți pentru următoarele două luni, cei doi vor menține legătura și sprijinul reciproc, așteptând cu nerăbdare să se reîntâlnească după această perioadă de separare temporară.