Răzvan Lucescu, prima reacţie după Petrolul – Flamurtari 2-0

Petrolul a câştigat cu 2-0 meciul cu Flamurtari şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea înturul III preliminar din Europa League.

17 iul. 2014, 19:18
Răzvan Lucescu, prima reacţie după Petrolul – Flamurtari 2-0

Răzvan Lucescu nu a fost însă mulţumit pe deplin după acest 2-0.

„Mi-e greu să fac o apreciere foarte exactă. Un 2-0 este un rezultat bun. Ar trebui să fiu mulţumit, dar sunt puţin dezamăgit de prima repriză. Sunt însă mulţumit de repriza a doua, mult mai dinamică, am fost mai echilibraţi, am avut ocazii. Una peste alta, rezultatul este meritat, dar cred că am fi obţinut şi mai mult dacă jucam altfel în prima repriză. E un lucru fantastic pentru Nepomuceno că a marcat. Nu poate fi decât un prilej de mare mulţumire. Nu putem vorbi de calificare, trebuie să fim serioşi şi concentraţi. Ţelul nostru este să ne calificăm acum şi apoi vom vorbi despre ţelul următor. Cei care spun că suntem favoriţi la titlu nu vor decât să pună presiune asupra noastră. Nu va fi simplu, nu va fi suficient să intrăm pe teren. La fel a fost şi azi”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.

„M-am bucurat foarte mult pentru Toto, mereu îi spun că cel mai important este să câştigăm, să nu aibă presiunea de a înscrie. A marcat şi sunt foarte mulţumit, dar nu am 100 la sută satisfacţie, pentru că am regretul primei reprize”, a încheiat antrenorul celor de la Petrolul.