Răzvan Lucescu riscă o suspendare dură. Şi-a ieşit din minţi şi A ÎNJURAT în direct la tv VIDEO

PAOK Salonic s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei, la capătul unui meci dramatic, 4-2 cu Panionis după 1-2 în tur. Echipa lui Răzvan Lucescu a marcat golul care a trimis-o în faza următoare în minutul 119, dintr-un penalty controversat.

28 feb. 2019, 09:59
Răzvan Lucescu riscă o suspendare dură. Şi-a ieşit din minţi şi A ÎNJURAT în direct la tv VIDEO

Răzvan Lucescu a izbucnit la interviul de după meci.

„Pe de-o parte, a fost PAOK, o echipă care a jucat fotbal şi s-a concentrat numai la joc. Pe de alta, Panionios, care nu voia decât să tragă de timp şi să ne f…! E o ruşine pentru fotbal ceea ce s-a întâmplat! Ni s-au refuzat două penalty-uri, adversarii au scăpat de două eliminări şi au simulat permanent. Ne-au lovit şi tot ei au stat pe jos peste 25 de minute” , a spus Răzvan Lucescu.

Antrenorul lui PAOK a continuat cu declaraţii dure şi la conferinţa de presă: „Au îndrăznit să facă show la sfârşit? E o ruşine! E un circ, nu are nicio legătură cu fotbalul. Nimeni nu vrea la Atena să învingem, nu acceptă!”.

Răzvan Lucescu, pe urmele tatălui. Ofertă BOMBĂ pentru antrenorul lui PAOK

PAOK s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei, impunându-se cu scorul de 4-2 în manşa secundă a sferturilor de finală cu Panionios, după ce în tur pierduse cu 1-2. La partida de miercuri, câştigată de PAOK după prelungiri, pe teren propriu, pentru echipa lui Lucescu au marcat Biseswar ’32, Swiderski ’82, Akpom ‘114 şi Vieiriha ‘119 (penalty). Pentru Panionios au înscris Durmishaj ’33 şi Camara ’94. În semifinalele Cupei Greciei mai sunt calificate AEK Atena şi Asteras Tripolis. Ultimul loc în semifinale este disputat de Lamia şi Olympiakos, joi. În tur, scorul a fost 3-3.