Răzvan Marin a fost prezentat OFICIAL la Ajax Amsterdam de legendarii Marc Overmars şi Edwin van der Sar. DETALIILE TRANSFERULUI

Răzvan Marin (22 de ani) a fost prezentat oficial, joi, de Ajax Amsterdam. Olandezii au plătit 12,5 milioane de euro, iar mijlocașul va avea din vară un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

04 apr. 2019, 15:33

Răzvan Marin va evolua în tricoul lui Standard Liege până la finalul acestui sezon, urmând a face joncțiunea cu lotul condus de Erik ten Hag din vară. Internaţionalul român a fost prezentat, joi, de Marc Overmars, directorul sportiv al „lăncierilor”, și de Edwin van der Sar, portarul de legendă al Olandei.

Răzvan Marin, gol decisiv pentru Standard Liege şi victorie în play-off-ul din Belgia, scor 2-1 cu Gent VIDEO

Răzvan marin se va întoarce la Liege pentru a încheia sezonul, luni având meci împotriva lui Club Brugge. Pe 19 mai, va juca ultima partidă la Standard Liege, pe terenul lui Genk.

Răzvan Marin devine al treilea cel mai scump jucător achiziționat de clubul din Amsterdam. În fața lui sunt doar Miralem Sulejmani (cumpărat în 2008, de la Heerenveen, cu 16,25 milioane) și Daley Blind, readus pe „ArenA” în 2018 de la Manchester United cu 16 milioane.

Răzvan Marin va avea la Ajax un salariu anul net de 1.000.000 de euro.