Răzvan Marin, atac la Piţurcă şi Iordănescu: Cu alt antrenor, n-aş fi fost acum la naţională!

Răzvan Marin a debutat la naţională în meciul cu Armenia, când a şi înscris, dar a jucat toate cele 90 de minute şi la Astana, împotriva Kazahstanului.

13 oct. 2016, 09:15
Răzvan Marin, atac la Piţurcă şi Iordănescu: Cu alt antrenor, n-aş fi fost acum la naţională!

Răzvan Marin a povestit la Dolce Sport că meciul din Kazahstan a fost cel mai greu din cariera lui, raportat la durităţile suferite, a povestit cum l-a anunţat Christoph Daum că va fi titular cu Armenia şi s-a arătat recunoscător faţă de neamţ că l-a chemat la lotul naţional.

Citeşte şi Urmările „războiului” din Kazahstan. Săpunaru are şase dinţi sparţi, Grigore va purta mască, Chipciu – out o lună

Cu o seară înainte de meciul cu Armenia, eu şi Stanciu am fost la o şedinţă cu antrenorul pentru a ne explica ce avem de făcut. Am aflat că voi fi titular. Am dormit bine apoi, nu mă aşteptam să mă ia somnul atât de repede.

M-am gândit să joc cât mai simplu la început. Din fericire am marcat repede şi jocul a venit de la sine. Apoi am înscris şi eu…

Citeşte şi Cea mai dură critică pentru Enache, după ratarea din Kazahstan: A patinat ca vaca pe gheaţă!

Am primit multe mesaje după meci, dar mai am de demonstrat pentru a ajunge la o echipă de top din Europa. Eu vreau să fiu lăsat să-mi fac treaba cât mai bine. Nu mă interesează ce echipe sunt acum interesate de mine. Eu nu regret că am rămas la Viitorul. Nu ştiu dacă aş putea ajunge la Steaua. Gigi Becali spunea că nu mai are bani acum să ne cumpere de la Viitorul, aşa cum i-a transmis şi domnul Panduru după meciul cu Armenia. Poate că mi-ar prinde bine o perioadă intermediară, cum e pentru Nicu Stanciu la Anderlecht.

Cred că dacă era alt antrenor eu, Rotariu sau Benzar n-am fi jucat acum la naţională„, a spus Răzvan Marin.