Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani. Ce mesaj i-a transmis MAPN pe Facebook: „Mulţumim pentru „curajul” de a veni alături de noi”

Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani. Realizatorul de radio şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a avut parte de o surpriză din partea reprezentanţilor de la MAPN, care i-au transmis un mesaj pe Facebook.

21 feb. 2022, 22:01
Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani. Ce mesaj i-a transmis MAPN pe Facebook: „Mulţumim pentru „curajul” de a veni alături de noi”
Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani

Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani. Jurnalistul a participat la proiectul „Soldat pentru o zi,” organizat în premieră în România, în anul 2009. A petrecut 36 de ore alături de militarii batalionului de la Caracal.

Citeşte şi: Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Are legătură cu soţia lui, Denisa?

Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani

La mulți ani, Razvan Popescu!

În această zi specială, îi mulțumim realizatorului Radio ZU, Razvan Popescu , pentru „curajul” de a veni alături de noi, militarii Armatei României, pentru a ne cunoaşte mai bine.

Răzvan a participat cu mare entuziasm la proiectul „Soldat pentru o zi,” organizat în premieră în România, în anul 2009, fiind astfel „iniţiat” în meseria armelor alături de militarii Batalionului 1 Instrucţie “Oltul” din Caracal, iar nouă ne place să îi amintim în fiecare an.

În cele 36 de ore petrecute alături de militarii batalionului de la Caracal, Răzvan a simţit ce înseamnă cu adevărat o zi de instrucţie.

Răzvan a venit şi la ediţia a doua, organizată câteva luni mai târziu. O parte din experienţa sa de atunci a fost surprinsă de echipa Pro Patria în clipul pe care vi-l oferim astăzi.

Răzvan Popescu a rămas un prieten al militarilor, devenind partenerul nostru în multe proiecte de promovare a armatei, fiindu-ne alături, an de an, în acţiuni cum au fost “Ziua Armatei României în şcoli” sau „Armata – o Şcoală Altfel”.

Răzvan, îţi dorim multă sănătate, cât mai multe realizări și îţi transmitem toate gândurile noastre bune! La mulţi ani!„, este mesajul transmis de Ministerul Apărării Naţionale.