Răzvan Raţ, al doilea transfer al lui Piţurcă, la arabi. Salariu uriaş oferit fotbalistului

Victor Piţurcă îşi doreşte cel puţin doi jucători din naţionala României la noua sa formaţie, Al Ittihad. Pe lângă Cristi Tănase, de la Steaua, fostul selecţioner intenţionează să-l transfere în spaţiul arab şi pe Răzvan Raţ, căpitanul reprezentativei din partidele cu Ungaria şi Finlanda.

21 oct. 2014, 07:39
Răzvan Raţ, al doilea transfer al lui Piţurcă, la arabi. Salariu uriaş oferit fotbalistului

Victor Piţurcă le-a transmis şeicilor de la Al Ittihad lista cu fotbalişti pe care şi-i doreşte la echipă. După ce Costel Gâlcă a confirmat interesul lui Victor Pițurcă pentru transferul lui Cristian Tănase, surse din anturajul fostului selecționer au dezvăluit pentru fanatik.ro că urmează încă o mutare de top la Al Ittihad.

Citeşte şi Decizie RADICALĂ luată de Victor Piţurcă la ARABI

Piţurcă încearcă acum transferul fundaşului stânga Răzvan Raţ, fapt confirmat şi de tatăl fotbalistului, Ion Raţ. „Pițurcă a specificat, în cadrul negocierilor, că dorește să schimbe actualii stranieri din lotul lui Al Ittihad ca să cîștige titlul și să atace Cupa Campionilor a Asiei în sezonul următor. Primii doi sunt Tănase și Răzvan Raț, dar în privința ultimului nu e nimic parafat, nu putem spune că afacerea e sigură„, au precizat surse apropiate fostului selecţioner.

Totodată, au fost oferite detalii din viitorul contract al fundaşului stânga al naţionalei României: „Dacă grecii primesc 500.000 euro, Raț poate pleca fără nici o problemă. Aici este discuția, în timp ce salariul fundașului stânga urmează să fie în jur de un milion de euro pe sezon la noua echipă a lui Piţurcă„.