Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei: „Plugurile de iarnă care vor curăţa liniile de tramvai sunt pregătite”

Baza RATB Dudești va acționa cu 33 de autovehicule pentru deszăpezire, a declarat miercuri primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

09 dec. 2015, 19:05
Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei: „Plugurile de iarnă care vor curăţa liniile de tramvai sunt pregătite”

„În cadrul programului de deszăpezire, baza RATB Dudești va acționa cu 33 de autovehicule, plugurile de iarnă care vor curăța liniile de tramvai sunt pregătite. Pe stoc sunt 350 de tone de sare, dar această cantitate va fi suplimentată până la 800 de tone. Am solicitat personalului specializat al RATB și operatorilor de salubritate să colaboreze pentru a eficientiza acțiunile de deszăpezire. Un număr total de 1.247 de autovehicule sunt dotate cu cauciucuri de iarnă, iar pe stoc sunt pregătite 1.000 de anvelope de rezervă pentru acest sezon”, a declarat primarul general, după efectuarea unei vizite de lucru la depoul RATB din sectorul 3, potrivit Agerpres.

Conform Planului de măsuri și acțiuni pentru deszăpezire și combatere polei pentru această iarnă, reglementat printr-o dispoziție a primarului general din 4 decembrie, Regia Autonomă de Transport București are obligația de a asigura împreună cu operatorii și inspectorii Administrației Străzilor deszăpezirea cailor de rulare a tramvaielor, a stațiilor și refugiilor pietonale, dar și a indicatoarelor rutiere, astfel încât transportul în comun în Capitală să se desfășoare în condiții normale.

Citeşte şi