SOCRUL lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce FIICA SA a fost părăsită pentru Lidia Buble

Răzvan Simion a anunţat divorţul de Diana Simion imediat ce presa a dezvăluit relaţia matinalului cu cântăreaţa Lidia Buble.

04 iul. 2015, 14:21
SOCRUL lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce FIICA SA a fost părăsită pentru Lidia Buble

Ioan Dancu, tatal Dianei Simion, nevasta „tradusa” de colegul lui Dani Otil, si-a aratat sustinerea pentru fiica sa pintr-un mesaj emotionant.

Ioan Dancu, socrul lui Razvan Simion, care traieste alaturi de familie in comuna Giroc, judetul Timis, a facut tot posibilul ca, in aceste momente dificile, sa-i fie  alaturi fiicei lui. Inclusiv pe Facebook,  barbatul a scris un „Te iubeste tata!” exact in ziua in care in presa a explodat intregul scandal.

Intr-un comunicat de presa, Razvan Simion anunta ca s-a despartit de Diana si ca spera la un divort discret, fara scandal: „Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca e cel mai bine pentru noi – pentru ce putem sa le oferim copiilor nostri – sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment”.