Răzvan Simion şi Mihai Petre, scandal monstruos pe holurile televiziunii. Colegii au intervenit între ei

Răzvan Simion şi Mihai Petre s-au certat pe culoarele televiziunii la care ambii sunt angajat.

18 mai 2016, 18:40
Răzvan Simion şi Mihai Petre, scandal monstruos pe holurile televiziunii. Colegii au intervenit între ei

Răzvan Simion jurizează împreună cu Dani, în fiecare duminica seara, câte trei echipe de concurenţi, formate din oameni obişnuiţi, care lupta pentru un caz social. Alaturi de ei se mai afla Mirabela Dauer si Mihai Petre.

Se pare că modul lui Mihai Petre de a juriza il enerveaza enorm pe Simion. Spiritele s-au incins la maximum la ultimul show, unde cei doi s-au luat la cearta pe bune. De parere ca dansul uneia dintre echipe a fost bine executat, mai ales ca participantii nu mai urcasera pe o scena niciodata, Razvan si-a iesit din pepeni atunci cand Mihai Petre a desfiintat intreaga prestatie.

„Nu suntem la mondialele de dans”, a ripostat Simion, „nu poți sa-i jurizezi ca pe niste profesionisti. Nu toți danseaza ca tine si pe muzica de la telejurnal”, a concluzionat prezentatorul, care, insa a fost contrazis imediat de Mihai Petre. „Nu au dansat bine. E dreptul meu sa punctez. Cineva nu intelege ca rolul meu aici este sa vorbesc despre ce se intampla pe scena”, a tunat juratul.

La finele fimarilor, Razvan si Mihai au continuat discutiile in contradictoriu, ba chiar s-a mers atat de departe incat s-a ajuns la jigniri si cuvinte extrem de dure pe culoarele televiziunii. Potrivit wowbiz.ro a fost nevoie de interventia colegilor pentru a se stinge conflictul.