RCS&RDS scade cu 70% tarfiele pentru apeluri internaţionale. VEZI LISTA DE PREŢURI

RCS & RDS, unul dintre cei mai mari operator de comunicaţii fixe şi mobile, a redus şi a unificat, începând cu luna februarie, tarifele pentru convorbiri iniţiate din reţeaua sa de telefonie fixă şi mobilă către alte destinaţii fixe şi mobile din Europa, pentru majoritatea abonamentelor.

07 feb. 2012, 12:23
RCS&RDS scade cu 70% tarfiele pentru apeluri internaţionale. VEZI LISTA DE PREŢURI

Abonaţii serviciilor Digi Tel şi Digi Mobil au de-acum: pentru destinaţiile fixe din Europa  un singur tarif, 2 eurocenţi/minut (2.48 eurocenţi/minut, cu TVA inclus), iar pentru destinaţiile mobile din Europa – 3 tarife unice în funcţie de zona în care este încadrată ţara de destinaţie.

Astfel, tarifele pentru convorbiri şi pentru apeluri primite în roaming, în Europa, devin cu până la 70% mai mici faţă de tarifele valabile anterior.

Abonamentele destinate persoanelor fizice, asupra cărora se aplică reducerile de tarife pentru apeluri în Europa, sunt abonamentele de tip nelimitat, în valoare  de 2.48 euro (Digi Tel Fix 2 Nelimitat, Digi Tel Nelimitat, Digi Mobil Nelimitat) şi abonamentul Digi Tel Asociat în valoare de 5 lei. Preţurile conţin TVA.

Listă tarife RCS&RDS pentru apeluri internaţionale.


loading...