Reacţia Adrianei Bahmuţeanu la decizia CNA de interzicere a spotului Dry Cooker

După ce CNA a interzis spotul publicitar pentru tigaia Dry Cooker de la difuzarea pe posturile TV, Adriana Bahmuţeanu reacţionează: "Să dovedească atunci și că Red Bull îți dă aripi".

17 apr. 2013, 12:14
Reacţia Adrianei Bahmuţeanu la decizia CNA de interzicere a spotului Dry Cooker

Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis difuzarea pe posturile TV a spotului publicitar pentru tigaia Dry Cooker, invocând motivul că anumite declaraţii din reclamă precum „De când folosesc tigaia Dry Cooker, simt că am mai multă energie” sau „parcă aş dărâma munţii cu tigaia Dry Cooker” nu pot fi dovedite. 

În plus, membrii CNA au reclamat şi faptul că exprimările făcute de o altă gospodină care apare în spot sunt agramate.

Adriana Bahmuţeanu s-a arătat indignată de decizia Consiliului şi a făcut trimitere la alte spoturi publicitare care ar trebui interzise.

Să dovedească atunci și că Red Bull îți dă aripi. Sau cum Cosmote îți aduce toți prietenii acasă„, a declarat Bahmuțeanu pentru Paginademedia.ro.

Adriana Bahmuţeanu apare într-un nou spot la „tigaia magică”.

De data aceasta ce o să mai zică? În spot eu spun că „fluturașii în stomac nu se simt de la prea mult amor, se simt de la mâncarea bună gătită în Dry Cooker,” O să mă pună să dovedesc asta?” s-a întrebat Adriana Bahmuțeanu.