EXATLON. Reacţia Andei Adam după ce Andrei Stoica s-a accidentat. Cântăreaţa a uitat de camerele de filmat

Anda Adam şi Andrei Stoica par că s-au apropiat foarte mult în timpul filmărilor Exatlon. Cântăreaţa l-a sorbit din priviri pe coechipierul său în timpul emisiunii de duminică seară.

23 ian. 2018, 07:36
EXATLON. Reacţia Andei Adam după ce Andrei Stoica s-a accidentat. Cântăreaţa a uitat de camerele de filmat

În episodul de duminică seara, Andrei Stoica mărturisea că s-a accidentat, însă nu a fost ceva foarte grav şi s-a recuperate destul de repede. În tot acest timp, Anda nu a mai ţinut cont că este filmată şi îl sorbea din priviri pe coechipierul său.

„Am fost accidentat exact unde este şi Ionuţ, dar nu am avut fisură, a fost ceva mai uşor, o rupere microfibrilară, dar m-am făcut foarte bine. Sper să mă descurc la această probă, e jocul copilăriei noastre, numai că nu îl vom mai juca cu manete, ci cu propriile noastre mâini. Să sperăm că va fi bine”, a declarat Andrei Stoica.

Anda Adam şi Andrei Stoica au dormit cu paturile lipite, ceea ce le-a dat de gândit fanilor. Imaginile cu cei doi au fost văzute de o ţară întreagă, iar controversele au ajuns şi la urechile soţului Andei Adam. Andrei Sorin susţine că nu este deloc deranjat de felul în care a fost surprinsă soţia lui, alături de Andrei Stoica, despre care spune că este un prieten extrem de bun.

„Noi suntem chiar mai mult decât prieteni de familie! Legat de speculaţii…Hai să fim serioşi! Pentru mine e foarte ok. Sincer să fiu, ştiam dinainte că se vor întâmpla şi dintr-astea”, a declarat Andrei Sorin, potrivit cancan.

Citeşte şi EXATLON. Giani Kiriţă şi Claudia „Cream” au plecat din casă îmbrăţişaţi. Anda Adam i-a dat de gol FOTO