Reacţia ELENEI UDREA pe FACEBOOK după ce numele său a apărut în Dosarul Alina Bica

Alina Bica este cercetată de procurorii DNA într-un nou dosar, disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT este arestată preventiv. În acest dosar apar nume grele, printre care şi cel al lui Liviu Dragnea şi al Elenei Udrea. Din acest motiv, Elena Udrea a ţinut să facă o serie de precizări pe contul personal de Facebook.

14 dec. 2014, 17:27
Reacţia ELENEI UDREA pe FACEBOOK după ce numele său a apărut în Dosarul Alina Bica

Citesc pe blogul lui Robert Turcescu un document oficial DNA! In primul rand pun intrebarea daca este normal ca un astfel de document sa fie dat pentru a aparea ” pe surse”, unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor? Inca nu stim al caror Servicii.
Pentru ca imi este amintit numele intr-o insiruire, fac urmatoarele comentarii:
– NU AM NICIO LEGATURA cu presupusa interventie la ANRP facuta pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gh. Stelian
– NICIODATA, in NICIO SITUATIE, nu am intervenit pentru NIMENI la conducerea ANRP, nu am vorbit cu NICIUN reprezentant al acestei institutii pe care, de altfel nici macar nu-i cunosteam. Asa cum am precizat deja, nu am stiut ca Alina Bica, cu care eram colega in Guvern la acea data, era reprezentanta Ministerului Justitiei la ANRP.
Dar, in legatura cu anumite informatii care mi-au ajuns la urechi in acea perioada, despre posibile ilegalitati comise de Presedinta Agentiei, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toti cei carora le-am reclamat mi-au spus ca ma insel, ca nu se probeaza nimic…
Justitie pana la capat inseamna si adevar pana la capat! Tic tac…tic tac…„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi ALINA BICA, cercetată de DNA într-un nou dosar. Numele lui LIVIU DRAGNEA şi al ELENEI UDREA apar în dosar

Alina Bica este suspectată că ar fi luat ca mită 3,5 milioane de euro prin intermediari de la omul de afaceri Ioan Niculae, pentru a tergiversa dosarul în care acesta este cercetat.

Aceleaşi surse au arătat că în dosar apar nume importante, printre care Liviu Dragnea şi Ovidiu Tender.

Până în prezent, DNA nu a comunicat niciun punct de vedere în legătură cu aceste informaţii.

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat duminica, pe blogul sau, o ordonanta a procurorilor DNA care arata ca acestia au dispus disjungerea mai multor dosare din dosarul „Alina Bica-ANRP”.

Potrivit documentului DNA, acestea au legatura cu mai multe cauze aflate pe rolul DIICOT, in care fosta procuroare-sefa Alina Bica ar fi intervenit pentru tergiversarea solutionarii lor, in schimbul unor avantaje.

CITEŞTE ŞI GUVERNUL PONTA IV. Premierul anunţă astăzi LISTA noului Cabinet. Dragnea nu va mai fi VICEPREMIER