Fratele lui Radu Mazăre după decizia de ARESTARE: „Suntem pregătiţi psihic” VIDEO

Mihai Mazăre, fratele primarului Radu Mazăre, a mers, joi seară, la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa pentru a-i duce edilului un bagaj cu lucruri necesare în arest. Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

02 apr. 2015, 18:41

Am dus bagajele, gentuţa lui celebră. Am suplimentat gentuţa cu mai multe lucruri, haine, mâncare, periuţă de dinţi, săpun, două cărţi, ţigări, lucrurile de care ai nevoie la arest„, a spus Mihai Mazăre.

Fratelui lui Radu Mazăre a menţionat că nu l-a văzut pe fratele său şi nici nu o va putea face până când nu va fi stabilită o zi de vizită.

El a mărturisit că nu se aştepta ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să decidă arestarea preventivă a lui Radu Mazăre, având în vedere că prima instanţă l-a lăsat în libertate.

A fost o surpriză pentru că este dintr-o extremă în cealaltă, adică la prima instanţă l-a pus în libertate fără nicio altă măsură şi acum ne-am trezit cu arest preventiv. Într-adevăr este o surpriză, e o chestie pe care nu ne-o putem explica, eu nu am nicio cădere să o explic, dar avocaţii aşteaptă şi ei motivarea să vadă ce urmează şi ce măsuri trebuie luate, se atacă în instanţă, cum, nu ştiu să vă spun mai multe. Asta e viaţa, ce să facem„, a spus Mihai Mazăre, menţionând că membrii familiei sunt „pregătiţi psihic” pentru acest moment.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost adus, joi după-amiază, în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, după ce instanţa supremă a decis ca acesta să fie arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.