Reacţia Gabrielei Firea după imaginile cu Ludovic Orban în Centrul Vechi. Cum a comentat primarul relaxarea premierului

Gabriela Firea afirmă, într-o postare pe Facebook, că se bucură sincer, fără urmă de ironie, că premierul Ludovic Orban s-a simţit bine sâmbătă, în Centrul Vechi, şi că, dacă acesta se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că Centrul Vechi arată jalnic.

07 iun. 2020, 08:44
Reacţia Gabrielei Firea după imaginile cu Ludovic Orban în Centrul Vechi. Cum a comentat primarul relaxarea premierului

Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine în Centrul vechi din Bucureşti. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic. Clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie, maşini peste tot, încurcând circulaţia pietonală. În 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de clădiri cu bulină„, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi Ludovic Orban a ieşit relaxare în Centrul Vechi. „Răspund la invitaţia unui prieten, care şi-a deschis terasa”

Conform Gabrielei Firea, în ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipă sa, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor-două în mai puţin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare şi zeci de faţade au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1.

Şi continuăm, nu ne oprim aici! Deci, se poate! Aşa că, distracţie plăcută, în Centrul vechi sau oriunde v-aţi afla! Noi ne ocupăm de consolidări, refaceri de faţade, facilităţi concrete pentru industria HORĂ şi HORECA, un climat de siguranţă şi curăţenie„, conchide Firea.

Citeşte şi Lucrările la Şoseaua Fabrica de Glucoză se vor încheia luna aceasta. Anunţul făcut de Gabriela Firea

Premierul Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei, el explicând că a răspuns invitaţiei unui bun amic, care şi-a redeschis terasa. În ceea ce priveşte noi măsuri de relaxare, premierul a reluat afirmaţia conform căreia va avea loc o analiză, iar acestea vor fi anunţate cu câteva zile înaintea datei de 15 iunie. La plecare, după aproximativ o oră, Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie.