Reacţia genială a unui fotbalist, provocat de Ibrahimovic. Cum a fost umilit starul suedez VIDEO

Disputa dintre Zlatan Ibrahimovic şi Paul Baysse, fundaşul lui Saint-Etienne, a stârnit amuzament în întreaga lume a fotbalului, apărătorul dând dovadă de o spontaneitate mult gustată de public după ce a fost provocat de atacantul lui PSG.

26 ian. 2015, 09:17
Reacţia genială a unui fotbalist, provocat de Ibrahimovic. Cum a fost umilit starul suedez VIDEO

Zlatan Ibrahimovic a marcat duminică seara unicul gol al disputei pe care PSG a câştigat-o pe terenul lui St. Etienne, dar pe finalul întâlnirii a primit un cartonaş galben, pentru un fault dur, avertisment care-l va priva de următorul meci pe care parizienii îl vor juca în campionat.

Vezi şi Ibrahimovic a sărit SĂ BATĂ un ziarist, pe gazon. Vezi ce l-a scos din minţi pe suedez VIDEO

Intervenţia dură a lui Ibrahimovic asupra lui Romain Hamouma l-a determinat pe Paul Baysse să meargă să-i ceară socoteală uriaşului suedez, recunoscut pentru temepramentul său coleric. Îndrăzneala lui Baysse a fost taxată cu o umilinţă de Ibra, care a dat de înţeles că n-are ce să discute cu un necunoscut, uitându-se pe spatele tricoului acestuia, să vadă cum îl cheamă.

Vezi şi Nu-l atingeţi pe Zlatan! Cea mai amuzantă fază a serii, în preliminariile Euro 2016 VIDEO

Paul Baysse nu s-a lăsat însă mai prejos şi i-a răspuns suedezului pe măsură, el uitându-se la rândul său să vadă cu cine are de-a face. Secvenţa i-a amuzat pe microbişti, fiindcă rareori Zlatan este înfruntat cu gesturi ironice.