Reacţia halucinantă a oltenilor faţă de interesul Barcelonei pentru Ivan: E o jignire, nu cred că facem transferul

Pavel Badea, președintele CSU Craiova, a vorbit la Dolce Sport despre informațiile publicate de cotidianul catalan Sport, legate de interesul Barcelonei pentru Andrei Ivan.

05 ian. 2016, 20:51
Reacţia halucinantă a oltenilor faţă de interesul Barcelonei pentru Ivan: E o jignire, nu cred că facem transferul

Pavel Badea a declarat că interesul Barcelonei este un mare motiv de mândrie , dar nu vede cum se poate realiza acest transfer în termenii publicați de spanioli. Ivan ar urma să fie transferat gratis la Barcelona B, în liga a treia spaniolă, urmând ca CSU Craiova să primească 4 milioane de euro în vară, dacă va confirma.

Citeşte şi Anunţ BOMBĂ din Spania. Andrei Ivan negociază cu FC Barcelona

Ar fi un pas inapoi, ca perceptie la nivel european a fotbalului romanesc. Acum 15 ani transferam direct la prima echipa, iar acum… Mi se pare o jignire sa fie luat pentru divizia C. Nu cred ca se va realiza acest transfer.

Poate ca jucatorul nu este la nivelul Barcelonei acum, dar in urmatorii ani va fi un jucator extrem de cautat si de bine cotat la nivel european. Nici el si nici clubul nu vor sa mearga la o echipa de liga a treia, in conditiile in care poate merge la Campionatul European. Ii doresc sa aiba un pic de rabdare, sa reflecteze bine„, a spus Pavel Badea la Dolce Sport.