Un şofer S-A SINUCIS după ce a fugit de la locul accidentului: „S-a speriat când a văzut copii urlând de durere”

Gest extrem după ce a fugit de la locul accidentului. Un şofer din Cluj care a rănit patru oameni după ce a lovit două maşini şi-a luat viaţa. Bărbatul a fost găsit spânzurat la o oră după accident.

07 dec. 2015, 09:29

Un sofer de 30 de ani din Turda a fost implicat, duminică, într-un accident de circulatie, pe Calea Floresti, în zona Arabesque.

„Fordul mergea spre Floresti, Megane-ul si Laguna veneau spre Cluj, soferul Megane-ului avea viteza foarte mare si l-ar fi acrosat din spate pe cel cu Laguna. Din ce am inteles soferului Fordului a zis ca la un moment dat cum mergea spre Floresti numai scantei a vazut la departare si ca venea spre el Megane-ul. In Ford era o femeie, soferul si un copil care a fost ranit grav din ce-am inteles si este la reanimare. Copilul are 4 sau 5 ani din ce-am inteles. In Laguna la fel tot o familie era. Soferul vinovat de producerea accidentului cel cu Megane-ul a fugit de la locul accidentului si s-a sinucis. Cica ar fi avut o condamnare si era cautat de politie. S-a speriat cand a vazut oameni intinsi pe jos si copii urland de durere cica s-a dus si s-a spanzurat, nu stiu sigur din ce-am inteles ii astepta acasa si cu 2 minute inainte i-ar fi sunat sa se asigure ca ajung si apoi s-a produs nenorocirea”, a relatat un martor, conform Cluj24h.ro.

Politia Cluj a confirmat ca un sofer de 30 de ani din Turda a produs un grav accident de circulatie, pe Calea Floresti, in jurul orei 23.30. Dupa accident, acesta a fugit si a fost gasit in jurul orei 00.30, spanzurat de creanga unui copac pe strada Portile de Fier din Cluj-Napoca.