Reacţia INCREDIBILĂ a părinţilor fetei de 18 ani care a fost filmată în timpul SEXULUI cu 24 de bărbaţi

Două baruri frecventate de turiști de pe insula Mallorca sunt criticate pentru că încurajează comportamentul indecent, oferind gratis băuturi alcoolice tinerelor contra unor felații în public. Acesta a fost şi cazul fetei din Irlanda de Nord care a fost filmată în timp ce face sex oral pentru 24 de bărbaţi în public. Imaginile au fost văzute şi de părinţi, aceştia fiind şocaţi. Cu toate acestea, ei s-au decis să o ierte.

06 iul. 2014, 08:53
Reacţia INCREDIBILĂ a părinţilor fetei de 18 ani care a fost filmată în timpul SEXULUI cu 24 de bărbaţi

Clipuri video prezentând femei tinere în timp ce oferă sex oral mai multor tineri, trecând de la unul la altul, circulă deja pe mai multe rețele de socializare. Autoritățile au precizat că „vor fi luate toate măsurile legale existente pentru a stopa aceste practici din spațiile publice dedicate petrecerii timpului liber”. O altă publicație spaniolă, La Vanguardia, remarcă apariția a numeroase reclame la așa-numite concursuri de sex oral pe străzile din Magaluf, avansând ipoteza că această „modă” s-a extins deja la mai multe baruri din zonă.

Citeşte şi Sex oral: Greşeli pe care nu ar trebui sa le faci niciodata daca vrei sa te considere o experta

Filmarea, interzisă minorilor sub 18 ani, poate fi vizionată AICI.

Cu toate acestea, prieteni ai familiei tinerei au declarat presi irlandeze că familia este foarte ataşată valorilor religioase, iar filmarea cu fiica lor din vacanţa în Spania i-a şocat. Astfel, Emily a fost filmată cu un telefon mobil în timp ce oferea sex oral la 24 de bărbaţi, chiar pe ringul de dans, pentru un cocktail gratis.

Citeşte şi SEX ORAL ÎN PUBLIC pentru băutură. Este ultima modă în barurile de pe malul mării VIDEO

Inedit este faptul că Emily era convinsă că va câştiga o vacanţă gratis, nu doar o băutură, motiv pentru care a recurs la un astfel de gest obscen.

Este o fată admirabilă, dar a căutat ceva interesant. A făcut o greşeală teribilă acum câteva săptămâni şi a fost iertată pe deplin. Toată lumea e devastată. Fata a fost o victimă, o adevărată ţintă a răului şi în mod clar ea a fost condusă pe căi greşite„, a declarat apropiaţi ai tinerei.