Reacția înfiorătoare a unui criminal în serie după ce i se spune că trupul tinerei pe care a ucis-o a fost găsit VIDEO

Un criminal în serie, din SUA, a intrat în apartamentul unei tinere, în 2011 și a ucis-o cu sânge rece. Reacția ucigașului când i se spune că cadavrul a fost găsit a devenit virală 10 ani mai târziu.

20 sept. 2021, 15:26
Reacția înfiorătoare a unui criminal în serie după ce i se spune că trupul tinerei pe care a ucis-o a fost găsit VIDEO

Un criminal în serie

, din SUA, pe nume  Stephen McDaniel, a ucis în 2011 o tânără pe nume Lauren Giddings. Ucigașul a intrat în apartamentul femeii, iar după ce a omorât-o cu o cruzime greu de imaginat, bărbatul i-a aruncat părți din cadavru la gunoi.

Criminalul o cunoscuse pe victimă la o universitate din Georgia, SUA, unde fuseseră colegi de facultate. La momentul, când cunoscuții victimei au anunțat dispariția tinerei, criminalul s-a alăturat echipelor de salvare sub pretextul de a ajuta la găsirea femeii.

Bărbatul a încercat să inducă în eroare autoritățile după ce a sugerat că victima ar fi putut fi răpită în timp ce făcea jogging, din moment toate lucrurile din apartamentul ei păreau să fie la locul lor.

Situația a luat o întorsătură dramatică, în momentul în care jurnaliștii i-au spus ucigașului că fragmente din cadavrul lui Lauren au fost găsite în parcare. Bărbatul a afișat o stare de nervozitate. A început să privească în altă parte, să clipească frecvent și să se bâlbâie din cauza panicii. Apoi a spus că trebuie să se așeze.

Polițiștii, care au percheziționat apartamentul tânărului, au găsit un fierăstrău, care fusese folosit pentru a tranșa cadavrul fetei și o cheie universală pentru încuietori.

Autoritățile au mai făcut câteva descoperiri șocante și anume lenjeria intimă a lui Lauren, precum și postări pe un blog în care Stephen scria despre tortura aplicată femeilor.

În 2014, infractorul a mărturisit uciderea brutală a fetei și a primit o condamnare pe viață, notează observatornews.ro.

@wohtzupStephen McDaniel finding out a body had been recovered of the girl he murdered live on tv! #fyp #foryou #liveontv #monster

♬ original sound – And To