Reacţia lui Becali, după penalty-ul ratat de Craiova. FCSB are acum emoţii la Iaşi

Gigi Becali a reacţionat după penalty-ul ratat de Gustavo, în prelungirile partidei de la Cluj, dintre CFR şi Craiova (1-0). Finanţatorul a dezvăluit că, în cazul în care oltenii ar fi înscris, titlul ar fi ajuns deja în vitrina roş-albaştrilor.v

05 mai 2018, 20:46
Reacţia lui Becali, după penalty-ul ratat de Craiova. FCSB are acum emoţii la Iaşi

„Nu poţi să-i reproşezi lui Avram că nu a dictat repetarea penalty-ului. Au fost emoţii, a fost presiune pe el. 99% dintre fotbalişti încalcă regula şi intră în careu şi rar se mai dictează repetarea.

A arbitrat impecabil, nu pot să-i reproşez nimic. Credeţi că Gustavo aşa a vrut să dea? Se mai întâmplă, se întâmplă şi la fotbalişti mai mari. Dacă dădea gol, FCSB era campioană la ora asta”, a spus Becali, la PRO X. 

În momentul în care Gustavo a executat penalty-ul, mai mulţi jucători intraseră în careul de 16 metri. Camora se afla foarte aproape de jucătorul Craiovei, el fiind şi cel care a trimis în corner, după parada lui Arlauskis.

„Este penalty indiscutabil. Din păcate această regulă a executării penalty-urilor este cea mai încălcată. Niciodată nu se află jucătorii la 9 metri de minge, în momentul execuţiei. FIFA ar trebui să facă ceva pentru a fi respectată. Unii, când îşi aduc aminte, repetă penalty-ul. Alţii, nu. Strict regulamentar, lovitura trebuia repetată. V-aş ruga să îmi spuneţi un meci când se respectă regula asta. Este o incorectitudine, aduce avantaj unor jucători. Arlauskis este şi el în faţă”, a comentat Ion Crăciunescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.