Reacţia lui Daniel Morar la acuzaţii: Am câștigat al II-lea război mondial și l-am învins şi pe Napoleon

Judecătorul CCR Daniel Morar a a reacţionat, miercuri, la acuzaţiile potrivit cărora el ar fi cel care, în calitate de raportor la legile de tip Big Brother, a reușit să îi convingă pe colegii săi judecători de la Curte să respingă legile și să provoace demisia şefului SRI, George Maior.

28 ian. 2015, 14:18
Reacţia lui Daniel Morar la acuzaţii: Am câștigat al II-lea război mondial și l-am învins şi pe Napoleon

Contactat de stiripesurse.ro, Daniel Morar a catalogat drept „stupide” acuzaţiile.

„Eu am făcut totul și eu i-am convins pe toți? Păi să le transmiteți celor care spun asta că eu am fost cel care am făcut Debarcarea din Normandia, eu am câștigat și Al II-lea război mondial și l-am învins și pe Napoleon la Waterloo! La cât de stupide sunt acuzațiile nu am altceva ce să spun! Chiar vrea să transmiteți ce am spus. (…) Bine acum… Să le transmiteți însă ce am spus. Am câștigat și Al II-lea război mondial și l-am învins și pe Napoleon la Waterloo”, a spus Daniel Morar.

Jurnalistul Ion Cristoiu, îl atacă dur pe judecătorul CCR, Daniel Moral, spunând că „această piticanie sufletească pusă de Traian Băsescu în fruntea DNA tocmai pentru că era șantajabil, a înnebunit la gîndul că n-a fost numit procuror general” şi „și-a năpustit ura sa de ins mărunt, bolnav de ciudă, împotriva lui Traian Băsescu”.

CITEŞTE ŞI DANIEL MORAR, criticat dur de Ion Cristoiu: Această PITICANIE sufletească Şi-a năpustit ura sa de ins mărunt

Acum, că George Maior a demisionat de la conducerea SRI și una dintre explicații trimite la deciziile CCR, să dăm cărțile pe față și să spunem că personajul care a întocmit cele trei referate de respingere, personajul care și-a făcut din războiul cu SRI unguentul ego-ului său hipertrofiat e nimeni altul decît Daniel Morar.

Daniel Morar a fost cel care i-a zis lui Toni Greblă să nu demisioneze și tot el la capătul diversiunii lansate de CAP-istul Augustin Zegrean cu anchetarea nășicului corupt pentru că ei, membrii CCR, au respins Legile Siguranței Naționale.
Așa s-a ajuns la paradoxul că în locul judecătorului care pupa laba păroasă a interlopului și-a dat demisia Directorul SRI.

Daniel Moral, această piticanie sufletească pusă de Traian Băsescu în fruntea DNA tocmai pentru că era șantajabil, a înnebunit la gîndul că n-a fost numit procuror general. Convins că n-a ajuns în prepeleacul Puterii din cauza lui Traian Băsescu, și-a năpustit ura sa de ins mărunt, bolnav de ciudă, împotriva lui Traian Băsescu”scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal.

CITEŞTE ŞI George Maior, directorul SRI, şi-a dat demisia. Klaus Iohannis a acceptat-o