Reacţia lui Donald Trump după ce Senatul a deschis procedura de suspendare a sa de preşedinte al SUA. „A fost un telefon perfect legal”

Donald Trump le-a oferit joi un răspuns celor care au declanşat oficial procedura de suspendare a sa din funcţia de preşedinte al SUA. Într-o postare pe Twitter, acesta continuă să-şi clameze nevinovăţia.

16 ian. 2020, 20:35
Reacţia lui Donald Trump după ce Senatul a deschis procedura de suspendare a sa de preşedinte al SUA. „A fost un telefon perfect legal”

Tocmai s-a început procedura de impeachment pentru un telefon pe care l-am dat perfect legal„, a scris Donald trump pe Twitter, postarea sa atrăgând zeci de mii de comentarii în doar câteva minute. Părerile în privinţa justeţii sau nu a deciziei de joi a Senatului sunt împărţite, după cum arată şi comentariile la postarea preşedintelui SUA.

Tocmai s-a început procedura pentru că l-ai mituit pe preşedintele Ucrainei să investigheze un cetăţean american, pentru a obţine avantaj la viitoarele alegeri. Trump a făcut mai mult rău decât Nixon. Trebuie să îl suspendăm, condamnăm şi trimite la închisoare pe preşedintele SUA„, scrie Eugene Gu, fondatorul unui ONG care luptă împotriva dependenţei de tutun.

Pe de altă parte, Dawn Michael, scriitoare, scrie: „Este cea mai ruşinoasă procedură de impeachment din istoria ţării noastre. Ruşine!”.

În doar 10 minute, postarea lui Donald Trump a adunat peste 40.000 de like-uri, a fost distribuită de peste 10.000 de ori şi a stârnit aproape 20.000 de comentarii.