Reacţia lui Ioniță când şi-a văzut fiica TOPLESS la plajă. Vezi ce a spus când a văzut fotografii

Mândră de silicoanele din dotare, Margherita şi-a expus bustul la plajă. Şi cum până acum, fata Clejanilor a refuzat cu încăpăţânare să se dezbrace, apariţia ei a atras toate privirile în momentul în care a renunţat la sutien. Sexoasa brunetă a fost fotografiată pe plajă, la doar câţiva metri de tatăl ei, în timp ce se lăsa atinsă de razele soarelui, pe şezlong. Când a văzut că fiica lui este fotografiată, Ioniţă a cerut să se îmbrace, însă în zadar.

27 iul. 2013, 10:16

Fata Clejanilor face furori ori de câte ori apare la televizor, la vreun eveniment sau pe scenă. Bărbaţii ar da orice s-o vadă goală, mai ales că este posesoarea unor silicoane cum numai în reviste vezi. Şi minunea s-a întâmplat. Margherita a fost surprinsă pe plajă în timp ce stătea topless la bronzat.

Potrivit cancan.ro, când a văzut că fiica lui este fotografiată de paparazzi în această postură indecentă, Ioniţă a rugat-o să se îmbrace mai repede şi i-a atras atenţia că este pozată.

Fire rebelă şi greu de supus, Marga nu l-a băgat în seamă şi a continuat să se bronzeze fără sutien. Spre deosebire de anul trecut, ea nu a încercat nici măcar să se acopere cu un prosop, mai ales că, pe lângă fotografi, ea a putut fi văzută şi de către tatăl ei.