Reacţia lui Jador când l-a sunat Thalida să-i spună că îi e dor de el. Eşti beată, esti drogată?”

Thalida, fosta concurenta Puterea Dragostei, l-a sunat pe Jador sa-i spuna ca ii e dor de el, iar acesta a avut o reactie neasteptata.

10 iun. 2019, 06:52
Reacţia lui Jador când l-a sunat Thalida să-i spună că îi e dor de el. Eşti beată, esti drogată?”

Plecata din casa dragostei de cateva saptamani, Thalida a ramas cu gandul la Jador si pomeneste foarte des de el pe retelele de socializare, scrie kanald.ro. Slabiciunea ei pentru Jador nu avea cum sa treaca neobservata de fanii emisiunii Puterea Dragostei, mai ales ca fata a incercat in mod evident sa intre in inima concurentului.

Thalida ramane activa pe internet si notorietatea ei creste, pe masura ce numarul celor care o urmaresc se mareste. Fosta concurenta Puterea Dragostei si-a luat inima in dinti si a raspuns unor provocari primite de la fani.

Citeşte şi Au arătat totul la televizor. Atingeri indecente în emisiunea Puterea Dragostei. I-a desfăcut nasturii şi a băgat mână FOTO

Cu emotii si glas tremurat, Thalida a facut ce i-au cerut urmaritorii: l-a sunat pe Jador sa ii spuna ca ii e dor de el, apoi a publicat conversatia intr-un vlog.

Jador a avut o reactie neasteptata la auzul vorbelor Thalidei: „Ai innebunit? Esti bine? Ce ai baut? Esti drogata?”, au fost intrebarile care au venit in lant de la Jador, cand Thalida i-a spus ca l-a sunat sa-i spuna ca ii e dor de el. „Dar nu poate o fata sa spuna ca ii e dor de tine?”, l-a intrebat fosta concurenta. „Dar cum sa-ti fie dor de mine? M-am comportat foarte urat cu tine!”, a raspuns Jador uimit.

„Esti o fata buna la suflet”, i-a spus Jador, inainte sa afle motivul adevarat pentru care a fost sunat de Thalida. „Adevarul e ca am primit o provocare si mi-e dor de tine, intr-adevar, dar nu te-as fi sunat niciodata sa-ti spun asta”, i-a dezvaluit fosta colega, concurentului.