REACŢIA lui Klaus Iohannis la declaraţiile lui Codruţ Şereş privind vizita la Grivco

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că afirmaţiile fostului ministru al Economiei Codruţ Şereş pe tema întâlnirii de la Grivco sunt 'simple dezinformări'.

01 sept. 2014, 10:40
REACŢIA lui Klaus Iohannis la declaraţiile lui Codruţ Şereş privind vizita la Grivco

‘Nu au existat niciodată astfel de negocieri fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări‘, a spus Iohannis, potrivit Agerpres, întrebat cu privire la declaraţiile lui Codruţ Şereş care a afirmat că încă din 2005-2006 Iohannis ar fi discutat cu Dan Voiculescu.

El a apreciat că Şereş insistă în acest caz, adăugând că ‘probabil a primit o temă’. ‘Nu mă interesează nici dl Şereş, nici divagaţiile sale’, a afirmat Iohannis.

CITEŞTE ŞI Codruţ Şereş: Nu înţeleg de ce IOHANNIS se ascunde că a fost la GRIVCO. Sunt persoane care l-au văzut acolo

Liderul PNL a subliniat că nu s-a întâlnit niciodată în particular cu Dan Voiculescu şi nici că ar fi participat la negocieri în prezenţa acestuia.

‘Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu am negociat niciodată ceva’, a adăugat Iohannis.

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat luni că nu înţelege de ce liderul PNL Klaus Iohannis ‘se ascunde de un lucru cât se poate de evident’ şi de ce ar fi fost o ruşine faptul că a fost la sediul Grivco.

‘Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis decât ceea ce am spun într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco’, a afirmat Şereş la ÎCCJ.

CITEŞTE ŞI Iohannis minte. Fost ministru: În 2009, eu l-am primit la GRIVCO şi l-am condus la Voiculescu