REACŢIA lui Liviu Dragnea la informaţiile că Sevil Shhaideh este FINA sa: În religia musulmană există martori

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că succesorul său la şefia Ministerului Dezvoltării, Sevil Shhaideh, nu este fina sa, el explicând că, în religia musulmană, există martori, nu noţiunea de "fini şi naşi".

20 mai 2015, 07:59
REACŢIA lui Liviu Dragnea la informaţiile că Sevil Shhaideh este FINA sa: În religia musulmană există martori

Liviu Dragnea i-a criticat dur pe jurnaliştii care au scris că Sevil Shhaideh este fina sa.

„Presa a scris si a vorbit multe în aceste zile. Sunt unii cetateni care lucrează in presa, doamne si domni, care si-au permis sa-si bata joc de membrii din familia mea care sunt morti.

De asemenea, şi-au permis să mintă sau să dezinformeze: în religia musulmană nu exista termenul de naş. Sunt martori. Atunci cand se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie, de religie musulmană, sunt unii care participa la acel eveniment si sunt martori. Nu exista termenul de nasi si fini.

O cunosc pe doamna Sevil de 15 ani. Acolo am fost mai multi si am fost numiti martori. Nu exista nasi si fini”, a precizat Dragnea.

Pe de altă parte, Dragnea a spus că Sevil Shhaideh va fi, în opinia sa, un ministru bun.

„Cred ca va fi un ministru foarte bun. Nu vine pentru prima data in minister. Va continua ce am construit impreuna. Are o misiunea nu foarte grea, dar este un minister greu. Eu sunt dispus sa o ajut oricand cu sfaturile si părerile mele. Va fi un ministru bun. Decizia premierului a fost o decizie inteleaptă”, a precizat Dragnea.

OFICIAL. Sevil Shhaideh, propusă la Ministerul Dezvoltării. Noul ministru depune jurământul la ora 16.30

Sevil Shhaideh a fost nominalizată oficial pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Noul ministru va depune jurământul la Cotroceni, la ora 16.30.