Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Ar ieși pozitiv și după 100 de teste”

Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Sportiva a primit o suspendare de patru ani din partea Tribunalului Sports Resolutions. Anunțul a fost făcut de Agenția de Integritate în Tenis, iar decizia poate fi atacată într-un singur loc: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

16 sept. 2023, 11:07
Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Ar ieși pozitiv și după 100 de teste”
Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată. Majoritatea vedetelor au sărit în apărarea româncei și i-au transmis mesaje de încurajare în această perioadă grea pentru sportivă. Printre persoanele publice care și-au exprimat susținerea se numără și Smiley.

Citește și: Câţi bani trebuie să dea înapoi Simona Halep. ITIA a cerut anularea rezultatelor începând cu martie 2022! Ce a decis tribunalul de la Londra

Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată

Artistul este convins de nevinovăția sportivei și a publicat un mesaj, pe rețelele sociale, în care spune a precizat că, dacă s-ar face detector de moralitate, atunci Simona Halep ar fi ieșit pozitiv la toate.

Dacă s-ar inventa un detector de moralitate sunt singur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste”, a scris Smiley pe Instagram.

Și Loredana Groza a sărit în apărarea Simonei Halep. „Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie.

Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante!

Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!!!!!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza, pe rețelele sociale.