Reacţia lui Tamaş, după ce Gigi Becali a anunţat că-i pregăteşte o amendă record: Înseamnă că şi salariu e la fel, nu?

Gabi Tamaş a deschis scorul la Iaşi, marcând un gol superb, primul al său în tricoul Stelei. Execuţia a venit la doar 24 de ore după ce patronul Gigi Becali a anunţat că fotbalistul va fi amendat din cauză că a lipsit de la antrenamentele Stelei, după ce a petrecut nopţile în cluburi.

31 oct. 2016, 06:53
Reacţia lui Tamaş, după ce Gigi Becali a anunţat că-i pregăteşte o amendă record: Înseamnă că şi salariu e la fel, nu?

Nu prea mai știu să mă bucur. Sunt foarte fericit că am marcat în tricoul Stelei. Sunt fericit, ce pot să mai spun. Am mai încercat asta, n-au intrat, dar asta a intrat. E bine că am și câștigat meciul. Nu a fost o presiune pe noi că ne-a egalat Craiova. Noi trebuie să câștigăm fiecare meci, pentru că suntem Steaua. Să dea Domnul să jucăm foarte slab până la final și să câștigăm toate meciurile. Cu noi toate echipele se apără. Iași a avut destul de mult curaj. O felicit„, a declarat Gabriel Tamaş, la Dolce Sport.

M-am obișnuit să fiu prin ziare, asta e țara. N-ar fi rău să jucăm prost până la finalul campionatului și să câștigăm la 2-3 diferenţă„, a mai spus Tamaş, referitor la episoadele sale bahice care au fost relatate de presa tabloidă.

El a vorbit amuzat şi de relaţia pe care o are cu Gigi Becali: „Patronul Stelei poate spune orice. El este conducătorul echipei și poate critica pe oricine. Nu mi-a zis nimic mie. Dacă voi fi amendat, voi plăti amenda. Cine greșește, plătește. Amenda e mare? Poate nu-mi știți salariul și nu o simt. Cine știe? Dacă amenda e mare înseamnă că și salariul e la fel, nu?„.