Reacţia lui Victor Ponta când a auzit de cererea DNA de arestare a lui Dan Şova: Dar ce a făcut?

Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze solicitarea DNA privind arestarea lui Dan Şova, fostul său ministru, întrebând: "Dar ce a facut domnul Şova?".

13 mart. 2015, 17:08
Reacţia lui Victor Ponta când a auzit de cererea DNA de arestare a lui Dan Şova: Dar ce a făcut?

Premierul Victor Ponta a răspuns că „nu comentează dosare penale, că ar face o greşeală” după ce ziariştii i-au precizat acuzaţiilor formulate de DNA la adresa lui Dan Şova.

Citeşte şi: DNA cere REŢINEREA şi ARESTAREA senatorului PSD Dan Şova

DNA cere încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului PSD Dan Şova, acuzat de trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciuîn dosarul Turceni-RovinariSolicitarea urmează să ajungă la Senat, care va trebui să voteze dacă dă undă verde pentru reţinerea şi arestarea social-democratului.

Procurorii au date şi indicii că Dan Şova a depus la dosarul instrumentat de DNA mai multe documente false, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia.

Citeşte şi: Dan Şova, despre cererea de arestare: Au mai venit nişte documente noi la DNA

Mai mult, el a dispus distrugerea toate hardurile calculatoarelor societăţii de avocaţi, pentru a ascunde corespondenţa purtată prin e-mail între societatea de avocaţi şi conducerile celor două complexuri energetice.