Reacția mamei Geta după ce Culiță Sterp a fost reținut. Ce mesaj a postat pe rețele de socializare mama artistului

Mama Geta a avut o primă reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Aceasta a postat pe rețele de socializare un mesaj primit de la fanii lui Culiță pentru a-și arăta susținerea față de momentul de cumpănă prin care aceasta trece.

18 nov. 2022, 16:05
Reacția mamei Geta după ce Culiță Sterp a fost reținut. Ce mesaj a postat pe rețele de socializare mama artistului

Mama Geta a avut o primă reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Vestea nu le-a picat prea bine celor care îi apreciază muzica, așa că i-au trimis mai multe mesaje de încurajare mamei lui.

Ce mesaj a postat mama Geta pe internet

Dacă surorile lui Culiță nu au avut niciun fel de reacție după ce acesta a provocat un accident, iar ulterior a fost reținut, mama lui Culiță Sterp a postat câteva mesaje venite de la fanii acestuia.

,,Bună ziua, dragă mama Geta. Știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut în familia dumneavoastră și noi cei care vă urmărim pri intermediul rețelelor de socializare suntem triști cu gândula dumneavostră.  Un singur lucru să nu uitați că suntem lângă dumneavoastră. Doamne ajută și aveți credință că va fi totul bine”, este mesajul publicat de mama Geta, primit de la un susținător.

De asemena și Iancu Sterp a avut o primă reacție după ce fratele lui a produs accidentul. Sportivul a publicat un fragment dintr-o piesă cântată de Culiță Sterp, iar versurile refrenului sunt cu subînțeles: „Campionii nu mor niciodată!”.

Citește și: Pensia militară a lui Ilie Năstase, în pericol! Ministrul Apărării cere explicaţii după un nou derapaj al fostului campion

Culiţă Sterp, adus cu cătuşe în faţa magistraţilor. A primit control judiciar

Culiţă Sterp a ajuns vineri în faţa magistraţilor după a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat. Mai mult, acesta a rămas fără permis pentru 90 de zile. Culiță Sterp a primit control judiciar.

Citește și:  Smiley, mărturisiri emoționante. Cum a reiușit artistul să depășească momentul în care tatăl lui a făcut atac cerebral