Reacţia OFICIALĂ a familiei lui MICHAEL SCHUMACHER despre ieşirea din COMĂ

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a făcut o declaraţie publică după ce veştile bune ale medicilor. Aceştia au anunţat că starea de sanatate alui MICHAEL SCHUMACHER s-a îmbunătăţatit considerabil.

09 apr. 2014, 06:04
Reacţia OFICIALĂ a familiei lui MICHAEL SCHUMACHER despre ieşirea din COMĂ

MICHAEL SCHUMACHER. Prin intermediul unui comunicat de presă, familia lui MICHAEL SCHUMACHER a ţinut să mulţumească public pentru sprijinul acordat de fanii fostului campion de Formula 1.

Michael Schumacher a fost SCOS de la reanimare

„Suntem foarte emotionaţi că primim zilnic mesaje pentru MICHAEL SCHUMACHER din toată lumea. Acest sprijin incredibil îi ofera lui MICHAEL SCHUMACHER, dar şi nouă, multă putere. Vă mulţumim! Ştim cu toţii că MICHAEL SCHUMACHER este un luptător şi nu va ceda!”, se arată într-un comunicat al familiei lui MICHAEL SCHUMACHER.

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. „Este fabulos!”

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o pârtie de schi din Franţa, după ce s-a lovit cu capul de o piatră. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit trei operaţii. Doctorii au început să-l trezească pe MICHAEL SCHUMACHER din coma indusă pe 30 ianuarie.