Reacţia oficialilor RATB la ameninţările sindicaliştilor cu GREVA GENERALĂ

Angajaţii RATB ameninţă cu proteste generale în zilele de 26 şi 27 martie. Conducerea Regiei Autonome de Transport spune că nu a primit nicio notificare în acest sens.  

07 mart. 2014, 12:57
Reacţia oficialilor RATB la ameninţările sindicaliştilor cu GREVA GENERALĂ

Preşedintele Sindicatului Lucrătorilor RATB – URAC, Alexandru Mihalache, a declarat că în 26 şi 27 martie se va opri activitatea angajaţilor RATB, iar 500 de vehicule nu vor circula între orele 6.30 şi 8.30.

Ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media, referitoare la intenţia Sindicatului Lucrătorilor RATB-URAC de a declanşa o grevă de două ore în zilele de 26 şi 27 martie 2014, conducerea Regiei Autonome de Transport aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că nu a primit din partea acestui sindicat o notificare în acest sens.

Conducerea RATB îşi manifestă disponibilitatea în ceea ce priveşte continuarea discuţiilor pentru încheierea Contractului Colectiv de Muncă în concordanţă cu prevederile legale în vigoare, astfel încât activitatea Regiei să se desfăşoare în condiţii normale, iar publicul călător să nu fie afectat de declanşarea unor acţiuni de protest.