Reacţia PNL: Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad, va fi suspendat din partid

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat vineri, că președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, va fi "suspendat automat" din partid, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce lua mită.

24 iul. 2015, 12:56
Reacţia PNL: Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad, va fi suspendat din partid

Liberalul a adăugat că, în opinia sa, este bine-venită o astfel de „curățenie” și în PNL, nu doar la PSD, pentru a avea un partid curat.

„Dumnealui, fiind prins în flagrant, va fi suspendat automat. E foarte bine că îi prind pe toți chiar dacă ne-a fost coleg și nu ne va mai fi mult timp de aici încolo. E foarte bine că se face această curățenie. E foarte bine că se face și la liberali, nu doar la PSD, pentru că vrem un partid curat, fără oameni care să stea cu mâna întinsă după șpăgi și cu mâna în buzunarul cetățeanului. Va fi suspendat din funcție din partid, că altceva nu avem ce să îi facem. Fiind prins în flagrant, cred că va fi arestat și va fi suspendat și din funcție de către prefect”, a afirmat Bodea, vineri, într-o conferință de presă.

La rândul său, secretarul executiv al PNL, Radu Carp, a amintit că, potrivit statutului partidului, „în momentul în care o persoană este suspectată de acte de corupție, ea se suspendă, iar, dacă este trimisă în judecată, practic nu mai face parte din partid”.

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea 10.000 de euro mită.