Reacţia prinţului Charles după naşterea nepoatei sale. Cum sărbătoresc britanicii naşterea micii prinţese FOTO

Prinţul Charles şi soţia sa, ducesa Camilla, au declarat sâmbătă după-amiază că sunt "deosebit de încântaţi" de naşterea fiicei ducesei de Cambridge şi a prinţului William. Câteva sute de oameni s-au adunat în faţa Palatului Buckingham şi a maternităţii St. Mary din Londra pentru a sărbători naşterea micii prinţese.

02 mai 2015, 14:42

Mesajul a fost transmis de prinţul Charles, tatăl prinţului William, prin intermediul unui comunicat oficial al reşedinţei sale oficiale, Clarence House.

Citeşte şi: BEBELUŞUL REGAL. Ce nume va primi fetiţa ducesei de Cambridge

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme. „Alteţa Sa regală şi copilul său se simt foarte bine”, a precizat Palatul Kensington.

Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său. Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.

Sute de persoane au imortalizat cu telefoanele mobile şi camerele de filmat momentul în care pe un şevalet instalat în curtea Palatului Buckingham a fost atârnat anunţul scris privind naşterea celui de-al doilea copil al ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii.

De asemenea, peste o mie de persoane, între care se numără numeroşi jurnalişti şi fotografii, se află în faţa maternităţii St. Mary din Londra, acolo unde ducesa Catherine a născut-o pe fetiţa sa.

Unii dintre fanii familiei regale britanice poartă steaguri şi bannere, mulţii dintre ei fiind foarte încântaţi că ducesa de Cambridge a născută o prinţesă.

Citeşte şi Bucurie mare în familia regală britanică: KATE Middleton a născut o FETIŢĂ

Totodată, mulţi dintre aceştia au spus că s-au adunat pentru a sărbători naşterea micii prinţese şi pentru a lua parte la acest moment istoric.