Reacţia Ramonei Gabor când a aflat de moartea tragică a mamei ei. Vezi care au fost primele ei cuvinte

Mama Monicăi Gabor a murit joi în apropiere de Peştera Polovragi. Un turist a sunat joi la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că în apropiere de Peştera Polovragi s-a petrecut o tragedie. Din păcate, echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Ramona Gabor a aflat prin intremediul presei de această tragediei.

22 aug. 2013, 11:43
Reacţia Ramonei Gabor când a aflat de moartea tragică a mamei ei. Vezi care au fost primele ei cuvinte

„Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanţă. Nu ştiu să se fi aflat în alta. Am vorbit acum o oră (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucureştiului) cu surorile mele. Toţi erau bine. Nu ştiu mai mult. O s-o sun pe mama acum”, a declarat Ramona Gabor pentru wowbiz.ro.

Mama Monicăi Gabor A MURIT după ce o stâncă s-a PRĂBUŞIT peste ea

Mama Monicăi Gabor. Un turist a sunat joi la 112 şi a cerut ajutor pentru mama Monicăi Gabor. El a spus la telefon că peste femeie a căzut o stâncă şi i-a rugat astfel să se grăbească. Tragedia a fost confirmată şi de primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

„A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Mama Monicăi Gabor. Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. România TV informează că mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Citeşte şi Irinel Columbeanu, ŞOCAT de moartea mamei Monică Gabor: „Încă mai sper să nu fie adevărat”

De asemenea, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei  din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă la nivelul capului.

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău.

Citeşte şi Sora cea mare a Monicăi Gabor, DISTRUSĂ de vestea morţii mamei ei

Mama Monicăi Gabor. La ora transmiterii acestei ştiri, o anchetă este în desfăşurare pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul.


loading...
Partenerii noștri