Reacţia Selenei Gomez când a aflat că Justin Bieber are o RELAŢIE cu o femeie MĂRITATĂ FOTO

Cu toate că s-au despărţit cu doar câteva luni în urmă, se pare că nu mai există resentimente între Justin Bieber şi Selena Gomez, cu toate că au avut o relaţie de aproape doi ani. Frumoasa tânără de 20 de ani spune că este fericită că adolescentul zbuciumat a găsit o nouă iubită, pe Jordan Ozuna.

28 iun. 2013, 06:21

Cu toate că Justin Bieber se întâlneşte cu o femeie de 22 de ani, care pare să fie căsătorită, Selena îşi vede de viaţa sa şi nu o mai interesează extravaganţele fostului ei iubit, potrivit The Sun.

Citeşte şi Selena Gomez are un nou iubit. Fanii artistei sunt dezamăgiţi FOTO

Selena a făcut multe lucruri, cum ar fi să stea cu mama şi cu sora ei, să iasă în oraş cu prietenii şi să facă chestii personale şi chiar nu are timp să fie îngrijorată de Justin. Ea a văzut cum s-a schimbat tânărul şi nu vrea să mai aibă de a face cu el. În ceea ce o priveşte pe noua lui iubită, Selena nici nu ştie cine e ea şi nu este prea îngrijorată de aceasta. A trecut mai departe şi acum este fericită că şi Justin a depăşit momentul„, a declarat un apropiat al frumoasei vedete de muzică pop.

Citeşte şi Cum ar arăta Justin Bieber dacă ar fi FEMEIE. Vezi cu cine seamănă FOTO

Presa mondenă a fost surprinsă atunci când a descoperit că Justin are o nouă iubită, pe Jordan Ozuna, o tânără focoasă, cu trei ani mai în vârstă, dar, din câte se pare, căsătorită cu iubitul ei din liceu. În acelaşi timp, Selena Gomez este într-o relaţie cu Ed Sheeran.