Reacţia ŞOCANTĂ a unui milionar din Iaşi pe care banca l-a executat silit

Un cunoscut afacerist din Iaşi a făcut un gest incredibil după ce banca l-a executat silit şi i-a scos bunurile la vânzare, printre care şi vila în care locuia.

04 aug. 2014, 12:08

Din cauza neregulilor financiare şi a datoriilor uriaşe acumulate în timp, băncile au pus sechestru pe mai multe proprietăţi şi au scos la vânzare vila pe care omul de afaceri o deţinea în Bucium. După ce a pierdut un restaurant şi un hotel, Constantin Soranescu şi-a pierdut şi casa luxoasă, cu o grădină întinsă şi o livadă bogată, care a fost câştigată la licitaţie de un alt afacerist ieşean, scrie bzi.ro.

Imobilul a fost scos la licitaţie de anul trecut şi nu a fost deloc ieftin. Vila a fost evaluată iniţial la preţul de 1,87 milioane de lei, conform raportului de expertiză însă, din cauză că nimeni nu a vrut să o cumpere la primele strigări, preţul a scăzut treptat. Astfel, la ultima licitaţie preţul a fost de 1,40 milioane de lei.

Revoltat că toate bunurile i-au fost luate, afaceristul a început să devasteze cu un topor şi cu un fierăstrău tot ce se putea din gospodăria scoasă la licitaţie. A tăiat toată livada din spatele casei, dar şi copacii pe care îi avea în curte.

Citeşte şi Scandal uriaş la o executare silită într-un sat din Suceava. Localnicii au sărit pe executor VIDEO