Reacţia UIMITOARE a unui HOŢ după ce a furat geanta unei MAME ce îşi plângea BEBELUŞUL MORT FOTO

Un hoţ din America a rămas surprins la scurt timp după ce a furat geanta unei femei. Tânăra a făcut ulterior un apel prin care infractorul să îi înapoieze cardul de memorie din telefonul mobil, acolo având peste 500 de fotografii cu bebeluşul său care murise în urmă cu câteva luni.

09 iun. 2014, 08:27

Patricia Harris, o femeie de 27 de ani din America, a reuşit să devină cunoscută în toată ţara după ce ce un barbat i-a furat geanta. Astfel, la scurt timp după ce un bărbat i-a luat tot, ea a făcut un apel pentru a primi înapoi un card de memorie ce se afla în telefonul mobil, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O VEVERIŢĂ ÎNECATĂ a fost salvată de un bărbat cu suflet mare. Imagini care te vor lăsa fără cuvinte VIDEO

Astfel, acolo se aflau 500 de fotografii cu un bebeluş tinerei, care murise în urmă cu câteva luni şi singurele amintiri cu el se aflau în dispozitivul respectiv.

Când m-am întors la maşină, geanta nu mai era. Cardul de memorie se afla în telefon. Am început să plâng în hohote„, a declarat mama.

Devastată de pierderea suferită, ea a început să lipească pe străzi anunţuri prin care îl ruga pe hoţ să păstreze toate lucrurile pe care le furase, dar să îi dea înapoi acele lucruri pe care nu le va mai putea cumpăra niciodată, amintirea copilului ei care i-a fost alături pentru doar câteva luni. Povestea a devenit virală pe internet şi a ajuns până la urmă la urechile infractorului.

Citeşte şi UIMITOR: Ce a păţit o tânără de 22 de ani, BEATĂ MOARTĂ, după ce a adormit pe şinele de tren FOTO

Într-un final, Patricia a descoperit că dorinţa ei s-a îndeplinit. Cu toate că nu i-a înapoiat toate lucrurile, hoţul i-a lasat cardul de memorie în  agăţat de oglinda maşinii, în legitimaţia de muncă a tinerei.

Presupun că hoţul are măcar jumătate de inimă„, a conchis Patricia, mulţumindu-i necunoscutului pentru gestul său.