Reacţia ULUITOARE a unei fetiţe de 10 ani când a aflat cine e MOŞ CRĂCIUN

Belle Adams, o fetiță de 10 ani, a început să își întrebe insistent părinții despre cel care îi aduce cadouri în fiecare an, pe 25 decembrie. Deşi părinţii au încercat pe cât posibil să evite această discuție, copila nu voia deloc să renunțe.

20 dec. 2015, 11:30

„Belle ne-a întrebat direct despre Moș Crăciun și ne-a întrebat în fiecare zi. Așa că i-am spus adevărul și este posibil să nu mai vorbească cu noi niciodată”, a declarat mama micuței, Nicki Adams, pentru huffingtonpost.com.

După ce a aflat că Moş Crăciun nu există, Belle le-a scris și o scrisoare părinţilor în care și-a exprimat explicit sentimentele față de cele întâmplate: „Nu aveți idee ce tocmai ați făcut. Chiar am încercat să cred. Toată lumea mi-a spus: «Sunt părinții tăi!», nu vă mai pot crede. Este iepurașul de Paști real? Dar Zâna Măseluță, ei? Tocmai ați distrus viața unui copil de 10 ani. Mulțumesc. Nimic nu mă va face să mă simt mai bine, m-ați mințit în legătură cu ceva pe care iubeam și asta mi-a frânt inima”.

„În câteva minute după ce a trimis bilețelele, Belle era bine! Am vorbit cu ea despre magia lui Moș Crăciun și despre cum trăiește în inima ei. Acum știe că este datoria ei să fie o parte a echipei Moșului și să-i ajute pe alții să creadă și să împrăștie magia Crăciunului”, a mai relatat mama fetei.