Reacţia EXTREMĂ a unei FEMEI care nu a fost lăsată să comande la FAST-FOOD de pe un CAL

O americancă a recurs la un gest extrem, după ce angajaţii unui fast-food nu au vrut să îi ofere mâncare prin serviciul Drive pentru simplul motiv că nu era la volan, ci călare. Deoarece nu avea cu cine să lase calul, femeia a decis să îl aducă în incinta restaurantului, ceea ce a creat un haos de nedescris.

22 iul. 2013, 11:36
Reacţia EXTREMĂ a unei FEMEI care nu a fost lăsată să comande la FAST-FOOD de pe un CAL

Intreg incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere, femeia fiind ulterior amendată pentru gestul său. Astfel, după ce nu a fost lăsată să comande mâncare direct de pe cal, femeia şi-a luat fetiţa şi calul pentru a intra în restaurant, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cele mai BIZARE apariţii de la McDonald’s GALERIE FOTO

Cu toate acestea, animalul a ajuns să îşi facă nevoile în incinta localului, motiv pentru care restul clienţilor au fost indignaţi. La faţa locului a fost chemată poliţia iar tânăra care avea drept animal de companie un cal a fost amendată deoarece a cauzat „panică şi disconfort clienţilor„. Potrivit anchetatorilor, restaurantul McDonalds nu lasă oamenii cu cai să comande mâncare prin locul destinat maşinilor din motive de siguranţă.

Citeşte şi Ce face foamea din om. O vânzătoare de fast food, bătută de o clientă nemulţumită VIDEO

Sâmbătă, 20 iulie, poliţia din Whitfield a primit un telefgon de la McDonalds-ul din Fountain Place cu privire la o femeie pe cal care folosea spaţiul de comandă din maşină. Angajaţii au refuzat să o servească, aşa că femeia a luat calul în restaurant, unde acesta şi-a făcut nevoile. Din cauza mirosului, clienţii s-au speriat şi nu au mai putut să mânânce. Ofiţerii au ajuns la faţa locului şi au amendat-o pe tânără„, se arată într-un comunicat al poliţiei locale, incidentul fiind confirmat şi de faimosul lanţ de restaurante fast-food.