Reacţia unei TINERE după ce a primit de la IUBIT un cadou NEAŞTEPTAT: A izbucnit în lacrimi când a văzut VIDEO

O tânăr a reuşit să îşi surprindă iubita cu un cadou inedit la care fata nu s-ar fi aşteptat. Astfel, el a reuşit să îi "repare" ursul de pluş pe care l-a primit cadou în copilărie, făcând-o în acest mod să izbucnească în lacrimi. 

28 ian. 2014, 19:47
Reacţia unei TINERE după ce a primit de la IUBIT un cadou NEAŞTEPTAT: A izbucnit în lacrimi când a văzut VIDEO

Bărbatul şi-a uimit iubita pe nume Jessica într-un mod inedit după ce a reuşit să îi reconstruiască ursul de pluş pe nume „Whitey”. Astfel, el a petrecut peste o lună cautând pe internet jucării asemănătoare, ca apoi să folosească diferite părţi din ele pentru a repara ursul.

Citeşte şi Era copilă când a aruncat în mare un MESAJ într-o sticlă STICLĂ, dar a primit răspuns zeci de ani mai târziu

Jucăria descoperită în podul părinţilor era în două bucăţi, având capul rupt. Mai mult, îi lipsea o ureche, nasul, ochii şi jumătate din umplutură nu mai exista. Ulterior, ursul de pluş a fost dus la o firmă specializată în astfel de reparaţii şi în mai puţin de o săptămână a fost ca nou.

Citeşte şi Colecţie HAIOASĂ de fotografii. Adulţi care şi-au reprodus perfect pozele din copilărie FOTO

Reacţia tinerei este una inedită, mai ales că se aştepta să găsească în cutie o geantă scumpă. Imaginile postate recent pe internet au devenit virale, fiind vizionate de aproape un milion de oameni în mai puţin de două săptămâni de la postare.