Reacţia unor bărbaţi atunci când o necunoscută sexy le cere o părere despre LENJERIA ei INTIMĂ VIDEO

Un lanţ de magazine a filmat cu camera ascunsă reacţia unor bărbaţi cărora o tânără le cere părerea despre lenjeria pe care o poartă. Bărbaţii filmaţi au fost încântaţi de lipsa de inhibiţii a tinerei, dar s-au pierdut când au intrat în scenă iubitele lor.

05 feb. 2015, 09:05
Reacţia unor bărbaţi atunci când o necunoscută sexy le cere o părere despre LENJERIA ei INTIMĂ VIDEO

Campanie publicitară inedită în Irlanda. Mai mulţi bărbaţi au fost filmaţi cu camera ascunsă pe stradă, când o tânără încântătoare le-a cerut părerea despre lenjeria intimă pe care o poartă, potrivit România TV.

Bună, scuze. Nu vă supăraţi dacă vă întreb ceva rapid?Vreau sfatul dumneavoastră. Caut un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor pentru iubitul meu. Îl am pe mine. Uitaţi-vă repede şi spuneţi-mi dacă vă place„, a spus tânăra.

 

Citeşte şi O tânără sexy a dat gânduri necurate unui parc întreg după ce a mâncat o banană VIDEO

Astfel a abordat o tânără pe stradă mai mulţi bărbaţi. Fâstâciţi, aceştia i-au dat asigurări femeii că arată foarte bine îmbrăcată în lenjerie şi că iubitul ei va fi, cu siguranţă, încântat de cadou. Bărbaţii se pierd, însă, cu totul când în scenă intră iubitele lor, care le cer explicaţii. Totul face parte dintr-o campanie inedită de promovare a unor articole de lenjerie intimă înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.