Reacţia unui alpinist în momentul în care cade într-o PRĂPASTIE: "Oooo, la naiba" VIDEO

Publicat: Marţi, 12 Martie 2013 09:55 // Actualizat: Marţi, 12 Martie 2013 10:22 // Sursa: RTV.net

Un bărbat din Marea Britanie a supravieţuit după ce a căzut de pe un versant îngheţat al unui munte din Wales. Bărbatul a încercat să evite o bucată de gheaţă desprinsă de pe munte, dar a alunecat la vale printre gheţuri şi stânci.

Cu toate acestea, bărbatul a avut parte de o supravieţuire miraculoasă, el scăpând doar cu câteva oase rupte şi o sperietură groaznică după ce a căzut de pe un versant îngheţat din Wales, Marea Britanie. Bărbatul, alpinist cu experienţă, escalada versantul când o bucată de gheaţă a căzut peste el, potrivit TVNZ.co.nz.

Citeşte şi Tragica poveste a unui PARAŞUTIST care şi-a UCIS cel mai bun prieten în timpul unui salt

Citeşte şi Un alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la etajul şase al unui cămin studenţesc VIDEO

Britanicul a încercat să evite gheaţa ce urma să-l lovească în cap, iar în acel moment şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în gol. Întreg incidentul a fost filmat chiar de victimă, care avea o cameră de luat vederi montată pe casca de protecţie. Timp de un minut şi jumătate bărbatul a alunecat printre gheţuri şi bucăţi de rocă. "Am încercat să îmi protejez capul şi gâtul cât am putut şi am sperat să am puţin noroc să scap" a declarat alpinistul presei, după ce a fost salvat.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 12:45
...nu erau semne de violenţă. Poliţia nu ştie încă dacă este vorba de un accident sau de o sinucidere. Reacţia unui alpinist în momentul în care cade într-o PRĂPASTIE: “Oooo, la naiba” VIDEO ...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H