Reacția unui taximetrist la apelul disperat al unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”

O tânără mamă din Cluj a avut nevoie să ajungă de urgență cu copilul la spital și a apelat la bunătatea unui taximetrist.

16 ian. 2023, 19:53
Reacția unui taximetrist la apelul disperat al unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”

Cum a reacționat un taximetrist la apelul disperat al unei mame. Femeia a contactat o firmă de taximetrie și i-a transmis șoferului că nu are decât 16 lei la ea. I-a precizat acestuia că fiul ei se simte foarte rău și are nevoie să ajungă de urgență cu el la un medic.

Fără să stea pe gânduri, taximetristul i-a transmis femeii că nu e nevoie de niciun ban și că o ajută. „Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”.

Citește și Câți bani face un taximetrist român în Spania! Șoferul face curse 7 zile din 7 dar și venitul este unul pe măsură! În România un CEO ia banii ăștia!

Gestul șoferului a fost apreciat de tânăra mamă, dar și de internauții care au auzit ce s-a întâmplat.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a fost mesajul postat de acesta.

Un alt taximetrist din Cluj a înșelat o femeie cu 55.000 de euro, după ce s-a dat procuror

Poveste desprinsă din film, tot la Cluj! Un taximetrist a înșelat o femeie cu suma uriașă de 55.000 de euro după ce s-a dat procuror, președinte al CSAT în Ardeal. Totul, după ce i-a promis că poate să oprească o presupusă anchetă asupra soțului acesteia.

Un taximetrist din Cluj a reușit să facă rost de 55.000 de euro, după ce sunat o femeie care i-a fost clientă și a mințit-o că este procuror criminalist, colonel, președinte al C.S.A.T. în regiunea Ardeal.

Bărbatul i-a cerut fabuloasă sumă pentru a opri o presupusă ancheta asupra sotului acesteia.

Povestea a început în decembrie 2021, atunci când taximetristul și-a dus victima cu taximetrul, într-o cursă. El i-a spus clientei sale că este administratorul unei societăți de taximetrie și că are nevoie de bani pentru a rezolva un accident rutier. Femeia pe care a sunat-o i-a dat suma de 5.000 de euro, ca împrumut, conform stiridecluj.ro

După acest moment, taximetristul a început să o sune, folosind un nume fals și pretinzând că deține numeroase funcții importante în regiunea Ardeal. El i-a spus că soțul ei este cercetat penal în fapte deosebit de grave și i-a cerut 55.000 de euro, pe care i-a primit în mai multe tranșe, promițând că va face ”pierdut” dosarul.

„Inculpatul recunoaşte că şi-a arogat numele şi calităţile mincinoase menţionate în cuprinsul stării de fapt reţinute de către instanţă. Susţinerile potrivit cărora ar fi procedat astfel de conivenţă cu inculpata pentru ca aceasta să-şi poată retrage, sub acest pretext, banii din contul bancar nu sunt veridice şi nici logice în contextul probatoriu din cauză. Aceasta deoarece soţul victimei nu a cunoscut nimic despre aceste retrageri până la mijlocul lunii martie 2022, când persoana vătămată însăşi i-a relatat scenariul infracţional. Prin urmare nu era nevoie de crearea acestui scenariu câtă vreme banii au fost retraşi fără ca soţul persoanei vătămate să aibă cunoştinţă despre aceste operaţiuni”, după cum se arată în motivarea instanței, potrivit Actual de Cluj.