Reacţia virală a lui Cristian Daminuţă după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans. „Eu nu mi-am făcut abonament la contul ei!”

Cristian Daminuţă a dezvăluit că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe platforma destinată adulţilor. Mai mult, fostul fotbalist a spus că a şi încurajat-o să facă acest pas, având în vedere că obişnuia să pună fotografiii în ţinute lejere pe reţelele de socializare.

01 mart. 2023, 16:41
Reacţia virală a lui Cristian Daminuţă după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans. „Eu nu mi-am făcut abonament la contul ei!”
Reacţia virală a lui Cristian Daminuţă după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans. "Eu nu mi-am făcut abonament la contul ei!"

Reacţia virală a lui Cristian Daminuţă după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans. „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis: „Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e!”. Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru GSP.

Citşte şi: Blestemul lui Ghiţă Ciobanul! Ce s-a ales de celebrul oier la 10 ani după celebrele reclame în care a apărut FOTO

Mădălina Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor şi a spus că soţul său a avut o reacţie pozitivă în momentul în care a aflat: „El este foarte deschis. Am noroc pentru că este înțelegător, nu are nimic împotrivă, chiar mă susține este de acord. Nu a fost nici gelos. Nu are de ce. El mă ajută în ceea ce vreau să fac și în ceea ce îmi doresc eu mai mult. (…) El mă va susține în tot ceea ce îmi doresc eu să fac”.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a retras de la TV. Ce a ajuns să facă acum iubita lui Smiley pentru bani

„Acum e chiar o modă cu această platformă de OnlyFans. Toată lumea cred că o și cunoaște. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete au acest OnlyFans în care își postează tot felul de activități. Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picantă, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie”, a mai spus Mădălina Daminuță.