Reacția virală a unui absolvent de liceu după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat: „Domnul Marius, vă pup, cel mai tare meditator. E profesorii noștri care ne educă pe noi” VIDEO

A început examenul pentru Bacalaureat, iar absolvenții de liceu trec prin emoții uriașe. Andrei, un proaspăt absolvent a susținut proba a doua a examenului maturității la Colegiul Național Spiru Haret.

28 iun. 2023, 09:14
Reacția virală a unui absolvent de liceu după ce a ieșit de la examenul de Bacalaureat: „Domnul Marius, vă pup, cel mai tare meditator. E profesorii noștri care ne educă pe noi” VIDEO

Întrebat de reporterii Cancan cum s-a descurcat la examenul de Bacalaureat, Andrei a mărturisit că e foarte încrezător în ce a făcut la Matematică și că speră la o notă destul de mare. Per total crede ca va avea o medie de peste 8 la examenul maturității. În ciuda așteptărilor sale, tânărul a făcut numeroase dezacorduri pe tot parcursul interviului.

Citește și Scandal uriaş la Bac: O elevă a fost pusă să dea Bacul desculță din cauza înscrisurilor de pe adidași. Ligia Deca a deschis o anchetă

„A fost foarte ușor, nu știu, pentru mine unul, care am învățat, a dat un subiect, subiectul a fost foarte ușor, părerea mea, m-am descurcat, iau peste 9, zic eu, care 9 pentru mine e notă… n-am mai luat 9 din clasa a VIII-a, ca să înțelegeți. E o reușită foarte mare”, a spus el.

Întrebat de cât timp a început să se pregătească pentru Bacalaureat, Andrei a spus: „M-am pregătit în urmă cu o lună. În urmă cu o lună mi-am pus și un meditator, domnul Marius, vă pup, cel mai tare meditator de pe planeta asta care m-a învățat de nota 10”.

Andrei a mărturisit că a făcut meditații la toate materiile pentru Bacalaureat și că o ședință costă în jur de 100 de lei.

„Am făcut, am făcut și la mate, și la română, și la biologie, însă sunt de ajuns și orele de la liceu, pentru că la Colegiul Național Spiru Haret sunt cei mai buni profesori care eu am făcut meditații numai așa, de moft, cum ar veni, dar puteam să nu fac și tot să iau 10, că avem cei mai buni profesori la noi, la Colegiul Național Spiru Haret”, a spus el.

Citește și Elev eliminat din examenul de Bacalaureat după ce a primit un mesaj RO-Alert pe telefon

Tânărul absolvent a mărturisit că greva profesorilor i-a afectat pe toți. „Greva profesorilor m-a afectat, bineînțeles, deoarece puteam să vin să învăț aici, la școală, cu profesorii, decât să stau eu, de unul singur, să-mi bat capul acasă, nu știu ce, îmi explica profesorii aici, la liceu. Dar dacă a fost grevă, ce să faci?! Trebuie să le mărim salariile că, până la urmă, e profesorii noștri care ne educă pe noi, nu?!”, a continuat Andrei.

La finalul interviului, tânărul a vorbit și despre ținuta aleasa într-una din cele mai importante zile din viața lui. „Tricoul l-am luat din Spania, am fost într-o vacanță, în Palma de Mallorca, în urmă cu trei ani de zile, și mi-a plăcut că e jucătorul meu preferat Neymar, na… Pantalonii i-am primit cadou de la un prieten, de ziua mea, nu știu ce preț a fost. Încălțările a fost 12 milioane. Și lănțișorul meu care l-am primit de la tata al meu, tată, te iubesc să știi, l-am primit de majoratul meu de la tata”.